Om fiskehuset

Hvornår vi åbnede

Ditlevsens Fiskehus åbnede i 1973 og blev drevet af Kirsten og Laurits Ditlevsen. I 1988 overtog Zita og Poul Erik Ditlevsen butikken. Og i 2014 blev Malene Ditlevsen medejer.

Butikken drives til dagligt af Zita, Poul Erik og Malene. I sommer perioden ansættes, et team af unge mennesker under og over 18 år. Som oplæres i at betjene, de mange turister, der gæster Karrebæksminde i denne periode.

Butikken er gennem årene blevet udvidet af flere omgange. I gamle dage havde vi kun ferske fisk. Hvor vi i dag, har et bredt sortiment af ferske fisk. Et stort udvalg af røgede fisk som bliver røget i egen ovn.

Og en stor delikatesse afdeling med div. Hjemmelavede sild, salater og vores hjemmestegte fiskefrikadeller, som er meget populære hos unge som gamle.

Derudover laver vi færdige fiskeanretninger til selskaber ud af huset. Vi har vores menukort med mange lækre fiskeanretninger til at spise udendørs i  det idylliske havnemiljø. Som noget helt nyt har vi fået lukket indendørs terrasse, så er vejret dårligt kan man sidde indendørs og lunt. Alle retter kan selvfølgelig også laves til ud af huset.

Kontakt Ditlevsens Fiskehus

Har du spørgsmål, kommentarer eller ønsker, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her på siden. Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer. Hvis din henvendelse er mere kompleks, kan det tage længere tid.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Følg Ditlevsens fiskehus på instagram

Skriv til os

55442115